Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

              

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Televizijske oddaje

Z učenci, ki so v tem šolskem letu obiskovali izbirni predmet Vzgoja za medije – Televizija in dejavnosti v sklopu projekta Popestrimo šolo, smo posneli kratko oddajo o dejavnostih, ki so na šoli potekale v tem šolskem letu. Na spodnjih povezavah si oglejte tudi film o Harryu Potterju, ki smo ga posneli za projekt Slovenščina ima dolg jezik in prispevek o trajnostni mobilnosti, ki smo ga posneli v sklopu projekta Eko šole (Mladi poročevalci za okolje).

Televizijska oddaja Šolarček

Mladi poročevalci za okolje

Harry Potter

Nina Razboršek in Urška Lesjak

Letna šola v naravi 2019

 

Petek

Napočil je dan, ko se bomo polni morskih vtisov vrnili domov.

Četrtek

Dan smo preživeli zelo aktivno. Preizkusili smo se v plavanju, čez dan pa rešili kar nekaj matematičnih zagonetk. Že je nastopil težko pričakovani večer, ko smo zaplesali ob disko glasbi.

Sreda

Hiteli smo novim doživetjem naproti in veselo zaplavali v morju. Odpravili smo se tudi na izlet z ladjico in spoznavali slovensko primorje. Sprehodili smo se po piranskih ulica, zvečer pa obiskali še strunjanske soline.

Torek

Dan smo pričeli čisto po morsko. Zraven plavanja smo se ukvarjali še z orientacijo in spoznavanjem drobnih živali ob morju. Večer smo zaključili s športnimi igrami.

Ponedeljek

Po panoramski vožnji z električnim vlakcem po sečoveljskih solinah in ogledu solinarskega muzeja smo prispeli v Strunjan, kjer smo veselo čofotali v bazenu, zvečer pa se po poti zdravja in prijateljstva odpravili še v Portorož, kjer smo se posladkali s sladoledom.

Obvestilo

Četrtošolci so varno prispeli v Strunjan

Obvestilo

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da so govorilne ure v mesecu maju v torek, 4. 6. 2017, ob 16.00 in ne v ponedeljek, 27. 5. 2019 kot je bilo prvotno planirano. Do spremembe termina je prišlo zaradi vpogleda v ovrednotene NPZ-je.

Ravnateljstvo šole

Stran 1 od 5712345...102030...Zadnja »