Spoštovani starši, dragi učenci, obveščamo vas, da je Vlada RS sprejela nov odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, ki velja do 18. aprila.

Z dnem 12. 4. 2021 se ponovno za vse otroke odpirajo vrtci in osnovne šole. Pravila in omejitve pa ostajajo v celoti enaka, kot so veljala v tednu pred zaprtjem.

Prosimo vas, da v šolo pridejo samo ZDRAVI učenci. Pouk se bo izvajal z upoštevanjem higienskih priporočil NIJZ in priporočil Zavoda za šolstvo RS.

V skupnih prostorih (hodniki, sanitarije, knjižnica, jedilnica, …) morajo vsi učenci nositi masko. Za učence od 6. do 9. razreda je obvezna uporaba zaščitnih mask tudi, ko so v matičnih učilnicah.

Organizirana bo prehrana (zajtrk, malica, kosilo), jutranje varstvo, podaljšano bivanje in varstvo vozačev.

Zajtrki, kosila in malice  bodo pripravljeni po prijavah na prehrano, oddanih na začetku šolskega leta. Prosimo, da pravočasno (najkasneje do ponedeljka, 12. 4. 2021, zjutraj, do 8.00) odjavite, oziroma prijavite posamezne obroke.

Šolski avtobusi bodo vozili po običajnem voznem redu. Prosimo, da učenci, ki niso vozači, pridejo v šolo 5 minut pred pričetkom pouka.

Starši vstopate v šolo po predhodnem dogovoru.

Dostopnost