3. dan šole v naravi

Zadnji dan smo šli peš v sosednjo državo Hrvaško, kjer smo si ogledali muzej Zrinski. Sledilo je pakiranje in vožnja proti domu. 

Bilo je kratko, a sladko.

2. dan šole v naravi

Jutranjemu bujenju sta sledila telovadba in zajtrk. Dopoldne smo preživeli v adrenalinskem parku in v gozdu, kjer smo bili gozdni detektivi in iskali sledi gozdnih živali. Popoldne smo prisluhnili Krošnarjevi zgodbi, se igrali družabne igre ter prisluhnili zgodbi Zamesimo se (Ali kdo je najbolj pomemben pri peki kruha). Sami smo oblikovali svojo štručko, ki smo jo z veseljem pojedli. Zvečer smo dan zaključili s pevsko-plesnim druženjem.

1. dan šole v naravi

Ko smo prispeli, smo se najprej razporedili po sobah. Po okusnem kosilu smo se naučili, kako preživeti v naravi in kako s kresilom zakuriti ogenj. Ker nam je ogenj uspelo zakuriti, smo si za nagrado na ognju spekli klobase, ki so bile zelo slastne. Pred spanjem smo se podali na nočni pohod, na katerem smo si ogledali praznično okrašeno Faro in prisluhnili pripovedovanju o življenju v Fari nekoč.

Obvestilo staršem iz CŠOD OE Fara

Obveščamo starše, da so učenci 2. razredov OŠ OPLOTNICA in 3. razreda OŠ Kebelj varno prispeli v center in se imajo super.

Lep pozdrav.

Božični koncert in BAZAR 2022

Ali se lahko izognemo božičnemu vzdušju? Vsem lučkam, božičnim pesmim, darilom … Te praznike imamo enkrat na leto in je prav, da jih praznujemo. Družina, prijatelji, toplina, lepi trenutki v družbi najdražjih in tisto veselo razpoloženje, polno pričakovanja. Božični prazniki, dobrodošli!

Atletska olimpijada 2022 – Slov. Bistrica

Dobrodelna akcija ŠOLSKA DROBTINICA.

Spoštovani starši in drugi občani!

Obveščamo vas, da bo v soboto, 15. 10. 2022, od 8.00 do 12.00, potekala dobrodelna akcija ŠOLSKA DROBTINICA.

Vabimo vas, da obiščete naši stojnici pred marketom Mercator in pred marketom Tuš, ter zamenjate prostovoljne denarne prispevke za naše pekovske izdelke in sadje.

Zbrana sredstva bodo namenjena učencem socialno šibkejših družin naše šole.

Učenci in delavci OŠ Pohorskega bataljona Oplotnica.

Prvi šolski dan – Kebelj

Prvi šolski dan – Kebelj

Spoštovani učenci, učenke in starši!

Obveščamo vas, da se bo novo šolsko leto pričelo v četrtek1. 9. 2022

Učenci od 3. do 9. razreda se zberete pred šolo ob 8.20, kjer vas  bodo prevzeli razredniki. Pouk bo potekal po urniku, zato prinesite s seboj šolske potrebščine.

Šolski avtobus bo vozil po ustaljenem voznem redu.

Jutranjega varstva v četrtek še ne bo.

Malica, kosilo in podaljšano bivanje za učence od 3. do 5. 

razreda bodo organizirani.

V kolikor učenci, ki ste se v pogodbi in prijavi na šolsko prehrano prijavili na kosilo, le tega prvi dan ne boste imeli, ga morate pravočasno odjaviti.

 Prvošolce s starši vabimo v šolo ob 9.10. Zberemo se pred šolo. 

Želim vam prijeten začetek novega šolskega leta.

Vodja podružnice: Cvetka Hajšek, prof.

Kebelj, 30.9. 2022

Dostopnost