Zbiralna akcija starega papirja

Obveščamo Vas, da bomo na naši šoli imeli zbiralno akcijo odpadnega papirja.

Za Vaše sodelovanje se Vam iskreno zahvaljujemo.

Eko koordinatorki:

Sanja Žgavc in Katja Oblak

Turizmu pomaga lastna glava 

Tudi letos so učenci sodelovali na državnem festivalu Turizmu pomaga lastna glava. V sklopu festivala so napisali projektno nalogo, kjer so raziskovali oplotniško kulinariko in posneli video posnetek. 

Projektna naloga je dostopna TUKAJ >>

Povezava do vide je dostopna TUKAJ >>

Planinski pohod

Planinci smo se skupaj s starši odpravili na pohod, po Srčkovi učni poti, kjer smo spoznavali kraj Zreče. Najprej smo se odpravili do Zreškega jezera, nato do bunkerja iz druge svetovne vojne in na koncu do Pavlakove jame. Malicali smo na turistični kmetiji Ančka, kjer smo se zelo zabavali. Veseli smo, da nam je bilo vreme naklonjeno, da smo lahko videli toliko znamenitosti. 

Šola v naravi CŠOD PRVINE 2024

Učenci  2.a in 2.b in podružnica Prihova  učenci 2.in3. razreda smo preživeli tri dni v  šoli v naravi. Imeli smo se lepo.
Še nekaj utrinkov iz šole v naravi.

20240219_165441

Slika 1 of 74

Pevski tabor 2024

Polni pričakovanj smo varno prispeli na Debeli rtič. Veselimo se pevskih vaj, kopanja v bazenu in preživljanje prostega časa s pogledom na morje. Verjamemo, da se bomo dobro pripravili na naše prihajajoče nastope.

Mladi pevci

Turizmu pomaga lastna glava – šolsko tekmovanje (uradni rezultati)

V petek 23. 2. 2024 smo izvedli šolsko tekmovanje Turizmu pomaga lastna glava. Dvočlanska komisija, v sestavi Nataše Črešnar in Aleksandre Rožič, je ob pregledu vsega zapisanega gradiva in ogledu promocijskega spota ugotovila in sklepčno potrdila, da projektna naloga z naslovom ‘Iz hleva na krožnik’, ki so jo napisale učenke Laura Hren, Eva Višnar, Eva Videčnik, Ana Pučnik in Hanna Lakota, v celoti ustreza zahtevam letošnjega razpisa in se zato uvrsti na državno tekmovanje Turizmu pomaga lastna glava.

Tekmovalcem in vsem sodelujočim iskreno čestitamo.

Mentorici, Urška Lesjak in Nina Razboršek

NEŽA KANGLER IN LAURA HREN – razpravljali o težavah mladih

V petek pred zimskimi počitnicami sta naši učenki Neža Kangler iz 9. b in Laura Hren iz 9. a zastopali našo šolo na medobčinskem otroškem parlamentu na osnovni šoli v Poljčanah. Nabrušen jezik in vsestranska razgledanost je njuno »orožje«, saj sta se enakovredno  kosali z vsemi ostalimi mladimi parlamentarci.

Tekla je debata o duševnem zdravju otrok in mladih in naši predstavnici sta se izkazali več kot odlično. Čestitke!

mentorica otroškega parlamenta: Nataša Črešnar

Zimska šola v naravi 2024

Čeprav je na Arehu že zgodnja pomlad, skušamo ujeti še zadnje centimetre snega na smučišču. Pridno vadimo in se pripravljamo na smučarsko tekmo. Trudimo se tudi pospravljati sobe, ob večerih pa poslušamo zanimiva predavanja. Po predavanjih pa…

s6

Slika 1 of 10

Zimska šola v naravi

Sporočamo, da so učenci petih razredov varno prispeli na Areh, v Ruško kočo v šolo v naravi. Pošiljajo lepe pozdravčke v uživanju ob zimskih radostih.

Obvestilo

ZIMSKA ŠOLA V NARAVI

Spoštovani starši!

Ker je kar nekaj vprašanj v zvezi z zimsko šolo v naravi, Vam sporočamo, da po predhodnem telefonskem pogovoru z vodjo smučišča na Arehu zagotavljajo celotedensko smučanje, kar pomeni, da bodo otroci imeli smučanje na programu dopoldan in popoldan do 16. ure.

Vam pa sporočamo, da bo šola v naravi v naslednjem tednu potekala po programu.

Hvala na zaupanju.

Vodstvo šole

Dostopnost