V sredo, 19.02.2020 je v Kongresni dvorani Thermane Laško potekala slavnostna prireditev Naj karateist 2019. Na tej prireditvi je Karate zveza Slovenije podelila priznanja najuspešnejšim karateistom, ki so s tekmami v Sloveniji in izven nje dosegli najboljše rezultate v letu 2019. Na to prireditev je bila povabljena tudi naša članica Neli Valenčak. V letu 2019 je Neli Valenčak v kategoriji športne borbe dosegala odlične rezultate in tako postala v svoji starostni kategoriji (deklice) med 20 sotekmovalkami pokalna zmagovalka.

Neli se je udeležila vseh treh pokalnih tekem v lanskem letu in na vseh blestela in tako nesporno postala najboljša v vseh težnostnih skupinah svoje kategorije. Tako je prinesla prvo takšno lovoriko tudi za oplotniški klub. Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na ostale tekmovalce, kateri so se na Pokalu Slovenije uvrstili tudi zelo visoko:

V kategoriji kumite malčice

  1. mesto IVANČIČ KIARA
  2. mesto JEVŠENAK ALINA

V kategoriji dečki:

  1. mesto JELENKO BENJAMIN
  2. mesto HMELAK TIBOR

V skupnem seštevku Pokala Slovenije je bila na 7. mestu v kategoriji kumite malčice tudi  JELENKO NINA. Vsem tekmovalcem, pokalni zmagovalki ter trenerjema Jerneju Blatniku in Sebastianu Kantužerju iskrene čestitke!

Shotokan karate klub Oplotnica

Dostopnost