Spoštovani starši in dragi učenci,

vstopamo v drugi teden zaprtja šole. Delo na daljavo je nekako že postala naša stalnica pri izvajanju šolskih obveznosti. V preteklem tednu smo se prvič soočili s takšnim načinom dela. Ni šlo vse gladko, saj nihče ni bil pripravljen na takšno obliko dela. Danes, ko že imamo izkušnje preteklega tedna nam bo lažje.
Na tem mestu pozivam vas starše in učence, ki še to niste storili, da se odzovete in sledite navodilom učiteljev in razrednikov. Le tako bo stekla obojestranska komunikacija, ki je pogoj za nemoteno delo.
Zavedati se moramo, da nismo na dopustu, da smo priča izrednemu stanju, ki ga je povzročila epidemija. Kljub stanju v kakršnem smo se znašli, moramo nadaljevati z delom in opraviti naše zadane naloge. Vsi skupaj se bomo trudili, da bo delo potekalo gladko v duhu sodelovanja in medsebojne pomoči.
Nadaljevali bomo tako, kot smo v preteklem tednu tudi začeli. Komunikacijske poti ostanejo iste kot do sedaj. Dodali bomo le spletne učilnice. O tem vas bodo obvestili razredniki in učitelji.
Zahvaljujem se za vašo dosedanjo odzivnost in sodelovanje. V kolikor potrebujete kakršno koli pomoč, se obrnite na razrednike ali učitelje.

Kontakti so priloženi TUKAJ.

Verjamem, da znamo in zmoremo. Skupaj nam bo uspelo.

Bodite zdravi, polni energije in pozitivnih misli.

Matjaž Vrtovec, ravnatelj

 

Dostopnost